Projektek

3in1 Uccu
H2o Logo New
3in1 Vitakult

Deaweb
Open Society Foundations

 

A Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány H2O Programja sikeresen pályázott az OSI felhívására,

melyet két civil szervezettel

együttműködve megvalósít.

Bővebben...

3in1 Uccu
H2o Logo New
3in1 Vitakult

Deaweb
Open Society Foundations

 

A Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány 2012 augusztus 01. és 2012 november 15-e között megvalósította a 3 in 1. Együtt az iskolában! nevű Projektet, melyet az Open Societi Foundations finanszírozott egy pályázat keretében.

A lezárt projekt nagy sikerére való tekintettel a (előzmények: 3in1 projekt) az Open Societi Foundations finanszírozásának jóvoltából 3 in 1. Repeta! néven a  projektben résztvevő civil szervezetek megismételhették és további négy H2O-s iskolába juthattak el, ahol az UCCU Alapítvány érzékenyítő foglalkozásokat tartott alsós tagozatosoknak a roma kultúrát és társadalmat illetőleg. A Vitakultúra Egyesület a budapesti Czabán Általános Iskolában társadalmi párbeszéd színházat mutatott be.

Bővebben...

Visszajelzések a 3 in 1. Repeta! projekt résztvevőitől: 

"A 4.b osztály vett részt a roma érzékenyítő programon. A gyerekek rendkívül élvezték a játékos formát, vevők voltak a problémák megoldására. Szívesen megosztották a véleményüket, nyitottak voltak az előadók felé. Felismertek összefüggéseket a hátrányos helyzetűek problémáiban, és befogadók voltak a mássággal szemben. Fiatal vendégeinket alig akarták elengedni, kifaggatták őket az életükről."

Bővebben...