3in1 Uccu
H2o Logo New
3in1 Vitakult

Deaweb
Open Society Foundations

 

A Digitális Esélyegyenlőség Alapítvány 2012 augusztus 01. és 2012 november 15-e között megvalósította a 3 in 1. Együtt az iskolában! nevű Projektet, melyet az Open Societi Foundations finanszírozott egy pályázat keretében.

A lezárt projekt nagy sikerére való tekintettel a (előzmények: 3in1 projekt) az Open Societi Foundations finanszírozásának jóvoltából 3 in 1. Repeta! néven a  projektben résztvevő civil szervezetek megismételhették és további négy H2O-s iskolába juthattak el, ahol az UCCU Alapítvány érzékenyítő foglalkozásokat tartott alsós tagozatosoknak a roma kultúrát és társadalmat illetőleg. A Vitakultúra Egyesület a budapesti Czabán Általános Iskolában társadalmi párbeszéd színházat mutatott be.

A H2O célja az volt, hogy eljusson a H2O-s iskolákba a szülőkhöz, tanárokhoz, fenntartóhoz, hogy személyesen bemutathassa a H2O Programot, megerősítse a program jenlétét az iskolai és az őket szorosan körülvevő közegben, továbbá elősegítse az érintettek kapcsolatát.

A projekt megvalósítása:

2013. január 01. - 2013. június 15.

3 in 1. Repeta! Projekt szintén nagy sikerrel zárul, mely nagyban köszönhető annak, hogy az együttműködő szervezetek gördülékenyen tudtak együtt dolgozni, hiszen az előző projektben megismerték és tanultak egymás módszereiből.

A projekt szervezésébe bevontuk az iskolákat is, s rajtuk keresztül a helyi közösséget is invitáltuk az eseményekre, ezáltal a projektnek lett egy másik hozadéka is; mégpedig erősítő hatása volt a helyi közösségre. (Szülői, tanári vélemények itt)

 

BÜKKARANYOSI ÁLTALÁNOS ISKOLA - BÜKKARANYOS

{gallery}joomgallery/details/3_in_1_repeta_bukkaranyos{/gallery}

FÖLDVÁRY KÁROLY ÁLTALÁNOS ISKOLA – TÁPIÓBICSKE

{gallery}joomgallery/originals/3in1-repeta-tapiobicske{/gallery}

HENCIDAI ÁLTALÁNOS ISKOLA ÉS NAPKÖZI OTTHONOS ÓVODA – HENCIDA

{gallery}joomgallery/details/3_in_1_repeta_-_hencida_8{/gallery}

CZABÁN ÁLTALÁNOS ISKOLA – BUDAPEST

 {gallery}joomgallery/details/3_in_1_repeta_-_czabn_7{/gallery}